Sveinung Tofteland Norges hyggeligste håndverker

Sveinung Tofteland er Norges aller hyggeligste håndverker – og vant blant annet premie fra Håndverksdata. (Foto: Stine Østby)

Vi i Håndverksdata heier på hyggelige, serviceinnstilte håndverkere. Derfor var vi nylig med og sponset kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker!

Vinneren av kåringen ble byggmester Sveinung Tofteland fra Søgne som driver firmaet Bygdegulv. Tofteland ble valgt ut som vinner blant totalt 567 nominerte kandidater fra hele landet.

Juryen begrunnet valget slik:

«Gjennom konkurransen har han overbevist juryen om et helt spesielt engasjement for tømrerfaget. De siste årene har han jobbet med å montere og farge heltregulv – og det er i heltregulvet han har sitt hjerte. I følge nominasjonen er det vanskelig ikke å bli engasjert og forelsket i heltregulv når Sveinung snakker om det. Hans kompetanse og engasjement for faget, kombinert med en eksepsjonelt hyggelig håndtering av kunder og partnere gjør ham til en verdig vinner av konkurransen.»

Kundeopplevelsen avgjør

Den hyggelige vinneren var selvsagt glad over utmerkelsen.

– Dette er sykt hyggelig! Men jeg er ydmyk, det er mange veldig hyggelige håndverkere der ute. Dette betyr mye for meg. Flotte premier betyr mye for et lite firma, og konkurransen gir meg mye positiv oppmerksomhet. Ikke minst kan jeg slå i bordet med at jeg er Norges hyggeligste overfor kona, sier Sveinung Tofteland på kåringens nettside.

Kåringen var i regi av Bygg Reis Deg-messen, og målet med konkurransen var å vise frem alle de hyggelige dyktige og blide håndverkerne som finnes i Norge. For selv om det selvsagt er viktig at håndverkerne gjør ting fagmessig riktig, har nødvendig kompetanse og holder seg oppdatert på nye krav, så er det gjerne kundeopplevelsen som skiller de gode håndverkerne fra de aller beste.

Les også: Slik får du kundene til å anbefale deg videre

Formidabel respons

Av de 567 kandidatene som ble nominert, ble 15 valgt ut til å gå videre til finalerunden. Her var det mulig for alle å stemme på sin favoritt. Til sammen ble det avgitt over 48 000 stemmer i konkurransen.

– Juryen hadde en veldig vanskelig jobb. Først med å velge ut 15 finalister blant svært mange gode kandidater. Deretter med å velge én vinner. Men Sveinung Tofteland sto til slutt fram som den verdige vinneren. Dermed kan han kalle seg Norges Hyggeligste Håndverker, sier jurymedlem Magnus Müller fra Dipper.

Håndverksdata spanderte et års abonnement på forretningssystemet Entré Office til vinneren, med opptil 5 brukere. Totalt fikk den hyggelige vinneren premier til en verdi av over 150 000 kroner.

Les mer om kåringen her.

 

Håndverkernes beste venn

Håndverksdata har i mer enn 40 år utviklet datasystemer for håndverkere. I dag benytter mer enn 15 000 håndverkere våre mobile løsninger.

Vil du vite mer om hvordan vi kan gjøre firmadriften din enklere og tryggere? Legg igjen kontaktinformasjon, så kontakter vi deg for en hyggelig og uforpliktende prat.