Vi har gjort forbedringer på Nelfo Integrator – Elektrobransjens totalløsning for dokumentasjon. Endringene gjør det enklere for deg å være rask og effektiv med kontorarbeidet!

Den nye webversjonen lanseres mandag 29. september, og appene oppdateres to uker etter. Her er en oversikt over de viktigste endringene: 

Håndverksdata forenkler gjør arbeidsdagen lettere med gode digitale verktøy.

1. Ny webversjon med enklere meny

Det er viktig å komme fort frem. Derfor har vi laget en ny webversjon av Integrator med enklere meny. Du bruker færre klikk på å finne det du leter etter.

2. Bedre integrasjon mellom Entré Office og Integrator

Entré Office og Integrator samarbeider også bedre. Nå kan du logge inn i et av systemene og med et enkelt klikk gå over til det andre. Det gjør at du slipper å ha to forskjellige brukere. I tillegg kan du også nå alle prosjektene du har opprettet i Entré Office fra Integrator. 

3. NIK og iAvvik blir ett

Vi slår sammen appene NIK og iAvvik til én app. Her finner du alt du trenger med enda færre tastetrykk.

Har du spørsmål i forbindelse med oppdateringen? Ring 22 17 11 50 eller send mail til support@handverksdata.no

Klikk her for å lese mer om Nelfo Integrator – Elektrobransjens totalløsning for dokumentasjon.

Håndverkernes beste venn

Håndverksdata har i mer enn 40 år utviklet datasystemer for håndverkere. I dag benytter mer enn 15 000 håndverkere våre mobile løsninger.

Vil du vite mer om hvordan vi kan gjøre firmadriften din enklere og tryggere? Legg igjen kontaktinformasjon, så kontakter vi deg for en hyggelig og uforpliktende prat.