regninger

Faktura på papir hører fortiden til. Med elektronisk fakturahåndtering gjør du hverdagen lettere for kundene dine – som også kan lønne seg for deg. (Foto: Depositphotos)

Som leder for en håndverksbedrift vet du sikkert at det å drive lønnsomt innebærer å få kundene sine til å betale regningene sine i tide.

Et virkemiddel du kan bruke for å sikre at pengene kommer inn i på forfallsdatoen, er å gjøre det enklere for dem å betale. Den gode nyheten er at du samtidig sparer tid på fakturautsendelsen!

Billig, miljøvennlig og effektivt

Brukere av forretningssystemet Entré Office har nemlig muligheten til å sende ut fakturaer som EHF direkte fra systemet. Kundene dine som bruker denne måten å håndtere fakturaer på, sparer tid på betalings- og regnskapsprosessen. Dette øker sannsynligheten for at du får pengene dine innen betalingsfristen.

Les også: Få bedre flyt på pengene

En annen stor fordel ved bruk av fakturautsendelse på EHF er at du kan være helt sikker på at fakturaen ikke blir borte i posten. I tillegg er det miljøvennlig!

Flere millioner fakturaer

Elektronisk fakturering i Entré Office skjer i samarbeid med Apix og e360.

EHF-fakturering i Entré Office skjer i samarbeid med e360 og Apix Messaging. Apix ble etablert i 2010 av pionérer innenfor elektronisk fakturering på det nordiske markedet. Tjenesten brukes månedlig av titusentalls firmaer, og håndterer hvert år flere millioner utsendelser i Norge, Finland, Sverige og Danmark.

Den integrerte og moderne fakturaløsningen fra Apix distribuerer alle fakturaer gjennom den kanalen mottageren ønsker. Fakturaen kan både sendes elektronisk som EHF eller e-post – eller på papir i posten.

– Vi er overbevist om at denne tjenesten forenkler hverdagen til håndverkerne, samtidig som at kostnadene går ned. Den kommer til og med til å gjøre fakturamottagerne mer fornøyd! Vi ser en klar trend der håndverkerne vil ha en enkel og ferdig integrasjon i systemene de allerede bruker i hverdagen, og sammen med Håndverksdata kan vi levere nettopp dette, sier Peter Törnroth som er ansvarlig for EHF-løsningen hos Apix Messaging.

Ønsker du muligheten til å forenkle fakturahåndteringen og øke sannsynligheten for at pengene kommer inn på forfallsdato? Fyll ut skjemaet nedenfor, så kan vi ta en prat om hvordan Entré Office kan forenkle hverdagen til bedriften.

 

Håndverkernes beste venn

Håndverksdata har i mer enn 40 år utviklet datasystemer for håndverkere. I dag benytter mer enn 15 000 håndverkere våre mobile løsninger.

Vil du vite mer om hvordan vi kan gjøre firmadriften din enklere og tryggere? Legg igjen kontaktinformasjon, så kontakter vi deg for en hyggelig og uforpliktende prat.